Fysianni

IMG_8775

Olen 33-vuotias fysioterapeutti Seinäjoelta. Valmistuin fysioterapeutiksi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta 12/2013. Perustin Fysianni-toiminimeni v. 2015 ylläpitääkseni manuaalisia käsittelytaitoja silloisen työfysioterapeutin päätyöni ohelle. Fysiannin kautta olen myös tehnyt ryhmäliikuntaohjauksia Kokkolassa (erityisesti Les Mills Body Pump ja spinning), jotka nyt ovat kuitenkin tauolla Seinäjoelle muuttamisen vuoksi.

Pyrin kehittämään itseäni fysioterapeuttina erilaisilla koulutuksilla, sillä koen, että tässä työssä en voi koskaan olla täysin valmis. Tuki- ja liikuntaelimistön koulutusten lisäksi olen erittäin kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tällä hetkellä minua kiehtoo erityisesti mielen vaikutus kehon fyysisiin oireisiin. Tämän myötä aloitin ensimmäisen lyhyemmän psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutukseni syksyllä 2021. Tällä hetkellä kouluttaudun psykofyysiseksi fysioterapeutiksi (20op), mikä antaa itselleni lisää mahdollisuuksia hoitaa ja kohdata asiakkaitani kokonaisvaltaisemmin. 

Asiakastilanteissa tavoite on löytää asiakkaan kanssa yhdessä oireita aiheuttavat tekijät ja kuntoutuksen myötä saada asiakkaan elämänlaatua ja jaksamista paremmaksi. Minulta uskaltaa kysyä, jos jokin asia mietityttää! 🙂 Asiakastilanteissa haluan olla läsnä ja teenkin työtäni täydellä sydämelläni! <3

Lisäkoulutus:

– Työterveyshuollon erikoistumisopinnot (valmistuminen 12/2015 )

Täydennyskoulutus:

– Psykofyysinen fysioterapia (20op, valmistuminen 05/2023)

– Psykofyysinen fysioterapia (3op)

– Kinetic Control: lonkka ja lanneranka

– Fysioterapeutin suoravastaanottokoulutus: alaselkä, yläraajat, alaraajat, kaularanka

– Purentaelimistön fysioterapia

– Kaularangan alueen fysioterapia

– Aku- ja triggerpistehoidot: lääketieteellinen akupunktio l, ll ja lll

– Lihaskalvo- ja venytyshieronta: fasciakäsottely raudoilla

– Alaselkävaivojen diagnoosikohtainen harjoittelu

– Kinesioteippaus

– Lisäksi yksittäisiä koulutuspäiviä mm. kroonisesta kivusta, potilassiirtomenetelmistä, liikuntaneuvonnasta ja manuaalisesta fasciakäsittelystä sekä ravitsemustieteiden opintoja avoimessa yliopistossa.

Palvelen asiakkaita suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.